NEAR REAL -VIDEOVASTAANOTTO

Near Real -videovastaanotto on sosiaali- ja terveydenhuollon helppokäyttöinen työkalu, joka mahdollistaa huippulaatuiset ja tietoturvalliset videovastaanotot. Palvelu toimii internet-selaimella eikä vaadi erillisiä ohjelmistoasennuksia. Video- ja ääniyhteydet ovat huippulaatuisia. Chat-, ruudunjako-, tiedostonjako ja etätutkimuslaitteet rikastavat etänä tapahtuvaa vastaanottoa. Ammattilainen ja potilas voivat liittyä videovastaanotolle myös Android- ja iOS-mobiililaitteilla.

Near Real -palvelut integroituvat erilaisiin sosiaali- ja terveydenhuollon palveluihin yhteistyökumppaneillemme avatun Near Real CONNECT API -rajapinnan kautta. Tarjolla on valmiita integraatioita potilastietojärjestelmiin, ajanvarausjärjestelmiin ja omahoitopalveluihin.

Ammattilainen tapaa potilaan virtuaalivastaanottohuoneessa, johon hän liittyy potilastietojärjestelmästä, jota on rikastettu Near Real -videovastaanottopalvelulla.

Potilas tulee vastaanotolle kotoaan omalla laitteellaan ilman erillisiä ohjelmistoasennuksia. Potilas tunnistetaan vahvasti ennen vastaanoton alkamista.

Near Real -palveluiden käyttöönotto on nopeaa ja edullista. Videovastaanoton käytön aloittaminen onnistuu päivässä missä tahansa organisaatiossa ilman avausmaksuja. Palvelun kustannukset skaalautuvat käytön mukaisesti.

ASIAKASTYYTYVÄISYYS

Near Realin missio on auttaa terveydenhuollon ammattilaisia hoitamaan potilaitaan etänä. Työskentelemme päivittäin tehdäksemme etäpalveluista niin hyviä, että ne tekevät nykyiset kalliit ja tehottomat toimintamallit soveltuvilta osin tarpeettomiksi.

"Kainuunmeren Työterveys aloitti lääkäreiden etävastaanottojen pilotoinnin kesäkuussa 2016 Suomussalmen yksiköllä. Heti alusta alkaen olemme tehneet yhteistyötä Near Realin kanssa. Suurin haaste oli toimivien etävälineiden löytyminen. Onneksi siinäkin saimme apua Near Realilta. Tänä päivänä lääkäreiden etävastaanotot toimivat joko Omasoten kautta työntekijän omalla yhteydellä tai työterveyshuollon toimipisteiltä otettavalla yhteydellä. Työterveyshuollon toimipisteissä on kattava etävälinevalikoima ja apua saatavilla. Near Realin kanssa yhteistyö on ollut toimivaa ja olemme erittäin tyytyväisiä." - Kainuunmeren Työterveys

"Etävastaanotot edistävät potilaiden tasa-arvoista hyvää hoitoa riippumatta siitä missä he asuvat tai työskentelevät. Pitkien välimatkojen Suomessa on nyt havahduttu siihen, että on tärkeää, että kaikki saavat hoitoa nopeasti eikä potilaiden tarvitse lähteä ajamaan pitkiä matkoja sellaisiin terveyspalveluihin, jotka pystytään toteuttamaan hyvin etänäkin." - Julkinen terveydenhuolto

OMINAISUUDET

Korkealaatuinen ääniyhteys
Korkealaatuinen videoyhteys
Chat-viestit
Ruudunjako
Toimii "yhden klikkauksen" -periaatella
Suojattu yhteys
Tapaamisen tallentaminen
Maailmanlaajuinen toimivuus ja luotettavuus
Copyright © 2015-2023 Near Real Ltd All Rights Reserved